PSIHOTERAPIJSKI, SAVJETOVALIŠNI I EDUKACIJSKI CENTAR

Što je Psihočajanka?

Što je Psihočajanka?

Dolazi nam proljeće, priroda se budi i nakon uspavane zime ponovno doživljavamo stvaranje nekih novih ideja, nade… Tako smo i mi u centru Psi sano u ovom trenutku prepoznali potencijal da upotpunimo proljeće u našoj zajednici i da započnemo s najavom i održavanjem novih programa djelatnosti centra među kojima je i Psihočajanka.

U skladu s našim ciljevima da svoje klijente potaknemo na aktivnost u rješavanju problema i pridonesemo njihovoj kvaliteti funkcioniranja u svakodnevnom životu osmisli smo besplatan program aktivnosti koji će zadovoljiti potrebe naše zajednice za informiranjem o određenim psihološkim temama.

Psihočajanka je dio aktivnosti centra Psi sano koji se odnosi na segment djelovanja usmjerenog na zajednicu. Namjenjena je svim zainteresiranim građanima koje zanima navedena tema, žele doživjeti sebe i psihologiju na jedan do sada drugačiji način ili su jednostavno znatiželjni… Jednom riječju  svrha našeg novog programa je da informiramo naše sugrađane o određenoj psihološkoj temi s ciljem njezina boljeg razumijevanja i približavanja psihologije ljudima

Psihočajanka predstavlja interaktivan način razgovora i predavanja o određenoj psihološkoj temi i odvija se svakih šest tjedana. Svaka od tema prethodno se najavljuje blog objavama na službenim stranicama i društvenim mrežama centra Psi sano.

Psihočajanka se održava u prostorijama centra Psi sano te je stoga broj sudionika ograničen. Iz istog razloga potrebna je prethodna najava na događaj ispunjavanjem kontakt prijave.

 

Kako je nastala Psihočajanka?

 

Iz našeg dugogodišnjeg rada naučili smo jednu vrlo važnu lekciju; ne vrijedi toliko pričati, koliko je važno znati prepoznati ono što je rečeno.

Svjesni smo da kao privatan psihološki centar imamo drugačiju odgovornost i ulogu prema našoj zajednici nego što to imaju organizirani javni sustavi, stoga je neizostavan dio našeg rada neprestano osluškivanje potreba naših klijenata te prilagodba na novonastale životne promjene, situacije i teme.

Ideja za Psihočajankom nastala je u 2016. godini kao produkt brain storminga stručnjaka centra Psi sano s ciljem da pronađu način na koji će zadovoljiti potrebe naše zajednice za besplatnim aktivnostima vezanim za psihološke teme i približavanje psihologije ljudima.

Odlučili smo hrabro zakoračiti u ovaj projekt. Izuzetno nas veseli mogućnost da s vama dijelimo niz novih aktivnosti i nadamo se da ćete ih za sebe prepoznati korisnim i kvalitetnim.

 

«Uz šalicu čaja vodit će se 90 minutni razgovor s psihologom o psihologiji». – naša djelatnica o Psihočajanci

 

Više o temi prve Psihočajanke moći ćete pročitati uskoro u našoj sljedećoj blog objavi.

Prijedloge budućih tema možete nam poslati pismeno u sandučić na našem službenom Facebook profilu ili nam direktno predložiti sudjelovanjem na jednoj od Psihočajanki.

 

Za sve informacije slobodno nam se obratite ili pogledajte naš kalendar događaja.

…Jer tu smo za vas i zbog vas postojimo.

Psihočajanka-2